CSF MULTIONE 6.3

De nye seriene er basert på det beste i tidligere suksessfulle multilastere fra MultiOne: Dette er kraftige lastere med høy ytelse og et tiltalende design. MultiOne fascinerer med sine enda bedre modeller, fantastiske ytelse og innovative funksjoner.

Nytt design med mer løftekraft. Ny teleskopbom med større løftehøyde.

 

 

 

 

 

Pålitelighet og innovasjon
MultiOne sin visjon er å være klassens beste på pålitelighet og innovasjon.

Å lage stadig nye og bedre løsninger er en del av kulturen hos MultiOne. Likeså evnen til å implementere krevende standarder for kvalitet som en naturlig del av MultiOne sitt design. På en MultiOne brukes kun de beste komponenter og alle prosesser for design og produksjon følger strenge standarder.

Flerfunksjonell
Ideen bak MultiOne er å tilby et multifunksjonelt verktøy som øker effektiviteten og senker kostnadene. Det tar bare noen få timer å lære seg å bruke en MultiOne til en rekke ulike oppgaver. Når man velger en MultiOne trenger man ikke å ha ulike maskiner til ulike oppgaver. Man slipper å gå fra maskin til maskin. Her er en for alle.

Med kun en enkel joystick har man full kontroll over hvert eneste redskap og det tar kun noen sekunder å bytte fra det ene til det andre.

Med mer enn 170 originale redskaper kan MultiOne være plenklipper, gaffeltruck, kompakt-traktor, teleskopløfter, betongblander eller personheis - og det tar bare noen sekunder å bytte fra det ene til det andre. En MultiOne kan skifte fra den ene oppgaven til den andre uten å miste sin unike profil som er å: være en kraftig, allsidig maskin i én teknisk, kompakt løsning.

Sterk og sikker
MultiOne-maskinene har en sterk og sikker konstruksjon som gjør dem stabile under varierende forhold. Alle deler som benyttes på MultiOne er utviklet, konstruert og testet for å være sikker på at de har nødvendig styrke og pålitelighet og trenger minimalt med vedlikehold. MultiOne er den eneste maskinen med dobbel-H teleskopbom (med automatisk parallellføring). Det gir ekstrem styrke. Og med lasten nær til maskinen øker løfteevnen.

Lastsensoren, ROPS sikkerhetsramme, FOPS tak, beskyttelse på førerhusets venstre side og annet integrert sikkerhetsutstyr gjør MultiOne til en trygg arbeidsplass.

 

Best i klassen
Ikke alle lastere er laget på samme måten. Noen lover mer enn de kan holde. MultiOne holder hva de lover. Det er grensesprengende at en så liten maskin kan løfte mer enn sin egen vekt, kan manøvreres gjennom trange passasjer, jobbe langs smale stier, eller fylle last på en stor lastebil (alt sammen uten å sette nevneverdige spor).

Å se denne maskinen blande betong, snu på “en femøring”, løfte tunge paller eller grave en grøft er rett og slett imponerende. Takket være maskinens høye kvalitet i hver minste detalj, vår stadige kvalitetskontroll i alt fra konstruksjon til produksjon og den tøffe testingen av hydraulikkanlegget gjør at enhver MultiOne alltid kommer til å yte maksimalt under alle forhold.

Design og komfort
MultiOne har virkelig lagt seg i selen for å lage en maskin som har maksimal komfort og som er enkel å bruke. Forsknings- og utviklingsavdelingen hos MultiOne har laget markedets mest imponerende, ergonomiske og komfortable førermiljø.

I dette førerhuset føler du deg vél uansett arbeidsoppgaver. Det store luksuriøse setet og ryggstøet med nakkestøtte gir deg en avslappet og effektiv arbeidsplass i klassens største førerhus.

Hele førerhuset er utviklet ut fra ergonomiske prinsipper: Intuitive instrumenter og betjeningsorganer gir deg full kontroll over alle MultiOne’s funksjoner.

Den elektroniske joysticken har 11 funksjoner med presis kontroll på bom og redskaper. Førerhusets utforming gir deg full oversikt over hele arbeidsområdet uten blindsoner. 360° utsikt gir deg et komplett overblikk over hele arbeidsområdet.

 

Ytelse
MultiOne har pakket store krefter og enorm kapasitet i en liten multifunksjonell kropp. MultiOne’s kompakte størrelse og fleksible ramme gir maskinen meget god

manøvrerbarhet hvor og når det behøves. Fra trange kår innendørs til innsats ute på jordet; MultiOne kommer til der andre må gi tapt.

Direkte firehjulsdrift gir ultimat fremkomstevne selv på ujevnt underlag og den selvsperrende differensialen (DBS - Dynamic Block System) er et viktig hjelpemiddel for å komme frem på myke underlag uten å sette ødeleggende spor.

Fremkomstevnen er god selv på is og vått underlag.

Økonomisk
MultiOne er best i klassen ikke bare når det gjelder ytelse og lastekapasitet blant kompaktlastere, men også når det gjelder økonomi. Rammestyringen og teleskopbommen byr på de beste tekniske løsninger og viser sin effektivitet når det gjelder. MultiOne med rammestyring har lav dekkslitasje og lavt drivstofforbruk sammenlignet med maskiner med andre styresystemer som man ofte finner på små lastere. Effektiviteten økes ytterligere på grunn av den teleskopiske bommen: Man kan for eksempel laste begge sider på en flat lastebilkasse fra bare en side.

MultiOne er markedets mest økonomiske minilaster også på grunn av sin enkle betjening, smidighet og hastighet. Rattet, den multifunksjonelle joysticken og andre logiske betjeningsorganer gjør føreren i stand til å betjene maskinen korrekt, nærmest uten opplæring.

 

Service
MultiOne-serien er utviklet slik brukerne har fortalt oss at den skal være. Ytelse, ergonomi og pålitelighet er klare eksempler på hvordan vi har lyttet til brukerne.
Denne brukerorienterte holdningen vises også i vårt salgs- og serviceapparat.

MultiOne’s store nettverk av distributører over hele verden hjelper kundene med alt fra og velge riktig maskin og redskap til å tilby komplette businesspakker.

MultiOne forhandlerne har opplæring i å veilede kunden til et fornuftig maskin- og redskapsvalg i forhold til hvilke behov som skal dekkes og samtidig ivareta investeringens avkastning. Den samme organisasjonen har inngående teknisk kompetanse for å kunne ivareta kundens behov for service og reservedelsleveranser. Vi hjelper også kunden med å avdekke nye anvendelsesområder for maskinen slik at den kan utnyttes bedre.


 

Tekniske data:


Deleliste