Case IH Puma CVX

 

Case IH Puma - Makten og æren!
Magnum er symbolet på kraft og produktivitet støttet av den solide Magnum arven som er verdsatt av kunder verden over.
Magnum Surveyor cab-Det beste førerhuset i bransjen når det
gjelder oversikt, betjeningsvennlighet og støynivå. Det avanserte førersete med mange justeringsmuligheter og varme i setepute, automatisk klimakontroll, instrumentering innfelt i A-stolpen, stereoanlegg med HIFI kvalitet fra seks høytalere,
kartlampe, opplyst sidekonsoll, inngangslys ved dør, stort
passasjersete og et interiør i rødt skinn. Med over 450 millioner arbeidstimer i felt er førerhuset utviklet med basis i jordnær
kunnskap og erfaring!
 

 

 

 

Mindre støy, mindre tretthet
 
Surround visjon™ Hytten kombinerer det perfekte utsyn med det lavest tenkelige lydnivå for og minske førertrøtthet og øke produktiviteten.
Uhindret utsyn og perfekte ergonomiske kontrollfunkjoner er en viktig del av PUMA CVX førerhusdesignet. Med fokus på førerkomforten og produktiviteten, har hytten utsyn til alle sider med 5,87 kvadratmeter glassareal og som ekstrautstyr kan det monteres et tak av glass.
Lydnivåer på kun 70 dB(A) er på høyde med, hvis ikke bedre, en nivået i en moderne personbil!
Vi har integrerte det nyeste Multicontrollerarmlenet i setet for og lette de lange arbeidsdagene. Alle seter er fult justerbare med lenestøtte, og der er mulighet for å velge et lavfrekvens, oppvarmet sete. Rattet kan justeres og trekkes ut for den optimale kjørselsstilling.

 
Vi anbefaler Hyttefjæring for maksimal kjørekomfort
 
 
Teknologi, som er lett og bruke
 
Alle kontrollfunksjoner er innenfor let rekkevidde og instrumentpaneler er samlet i høgre a-stolpe. Case IH avansert teknologi og det forbedrede ergonomiske design giver deg komplet, ubesværet kontroll til de lange arbeidsdager.

 
Designet til ubesværet funksjon og tidsbesparelse giver Multicontroller deg alle traktorens viktigste funksjoner like ved hånden. Den er integrerte, så armlenet beveger sig sammen med setet. En elektro-hydraulisk joystick inneholder en lang rekke funksjoner, og kan brukes til betjening av frontlift, mittmonterte ventiler eller en lesser, avhengig av traktorens spesifikasjoner. A-stolpe instrumentpanelet viser viktige traktor- og redskapsdata ligge i førerens synsvidde for hurtige informasjoner og øket produktivitet. Hovedkomponentene i PUMA traktorene har nettverk, som bruker ISOBUS-kompatibel teknologi.
 

 


 Tekniske data:

Modell
PUMA CVX 165
PUMA CVX 180
PUMA CVX 195
IH PUMA CVX 210
IH PUMA CVX 225
Max. motor effekt [hk/kW](cv)
167/123
182/134
197/145
213/157
224/165
Max Motoreffekt m/ Boost hk/kW
215/158
234/172
241/177
242/178
251/185
Max. løfte- kapacitet [kg]
10460
10460
10460
10460
10460
Max. hydraulik flow [l/min]
170
170
170
170
170

 

Motor / Transmisjon:

Brennstoffbesparelser. Holdbar prestasjon.
Den nye generasjon common rail tier III motor tilbyr fremragende brennstofføkonomi og lang holdbarhet.
Alle fem PUMA CVX traktorer, med mellom 167 og 224 nom. hk, er fremstillet med høyprestasjons Case IH motorer. Høytryks common rail dieselteknologi kombinert med elektronisk brennstoffstyring sikrer økonomisk drift under alle landbruksoppgaver.
For og garantere både optimal effekt og styrke, er PUMA traktorene monterte med en fire-ventil 6,7 liter turboladet, intercooler, miljøvennlig dieselmotor. Max. moment ved motoromdreininger helt nede på 1400 omdr/min. ved jordbearbeidning og 1600 o/min under PTO- og transportoppgaver med Power Management aktiv. Motoren er designet til at yte maks. effekt ved 1800 – 2000 omdr/min. Power Management på op til 37 hk sikrer deg ekstra trekkraft under vanskelige forhold.

Det konstante effektområde på op til 600 omdr/min. sikrer, at arbedshastigheten kan bevares ved lavere motoromdr. Mindre støy og øket effektivitet.
  
- Med max. moment på 1025 Nm kan du slappe av, og la PUMA CVX ta hand om det hårde arbeidet.
- Med nominel effekt på 197, 213 og 224 hk (CV) har PUMA CVX alltid styrken til å yte den nødvendige prestasjon.
- Effektstigning på ekstra 15 hk (CV) gir deg en 8% forøkelse på prestasjonen ved og senke omdr/min. til 1900/2000.
- Common rail brendstoffsystemet sikrer presis brendstoffdosering for optimal brendstofføkonomi og prestasjon.
- Automatisk motorstyring gir opp til 37 ekstra hk, Dette betyr opp til 19% høyere prestasjon for eksempel til landeveistransport-, hydraulik- og PTO-opgaver.
- B100 Biodiesel godkendt..
- Med konstant effektområde har du den samme prestasjon ved 1600 omdr/min. som ved nominelle omdr. Du har altså muligheten forog slappe av og nyte fordelene ved øket brendstofføkonomi uten å nedsette produktiviteten.
- Serviceintervaller på 600 timer er de lengste i bransjen og sparer både tid og penger.
- Konstante motoromdreininger gør det mulig å programmere 2 forskellige værdier til f.eks. spesifikke PTO-, trek eller hydraulik oppgaver med konstante omdreininger uanset belastningen.

Konstant variabel transmisjon for konstant produktivitet og brennstoffbesparelse
PUMA transmisjon og PTO er designet til ubesværet at håndtere den imponerende motorprestasjon, og gir deg total kontroll over effekten.
Erfaring. CVX-teknologien er basert på mere en 10 års framstillingsekspertise fra Pumaens hjemsted: Det Europeiske Case IH produksjonshovedkvarter i St. Valentin Østerike. PUMA CVX er montert med den nyeste konstant variable transmisjon.
Effektivitet. Det hydro-mekaniske drev leverer effektiv styrke fra standard krypehastigheter helt opp til 50 km/t. ved bløte og lydsvake 1550 omdr/min. I økonomifunksjon oppnås en kørehastighet på 40 km/t. ved brenndstoffbesparende 1250 omdr/min.
Kontroll. Selv når traktoren står stille, har CVX transmisjonen full kontroll. Med Aktiv Stopp funksjonen holdes traktor pluss redskap stasjonært, og gjør det mulig å kjøre igjen uten bruk av kobling og bremser.
Produktivitet. Bakerste PTO har 1000E / 1000 omdr/min system. Drevet ledes fra motorens svinghjul for maksimal effektivitet. Om ønsket er en 1000 omdr/min front-PTO tilgengelig for enda flere bruksmuligheter. PUMA PTO-styresystemet frakobler automatisk effekten til redskapet, så snart det heves, og tilkobler igjen, når løften senkes. Systemet, som er designet til å beskytte redskapets drivaksler og minske førertrøtheten, kan også programmeres inn i vendeautomatikken (HMC).
Automatisk produktivitetsstyring (APM) kontrollerer motor- og transmisjonsforholdet for og oppnå den maksimale brennstofføkonomi.
Konstant variabel transmisjon mellom 0 og 50 km/t. og APM minsker brennstofforbruket og øker førerkomforten.
Aktiv Stopp holder traktoren stasjonær på skråninger uten bruk av bremsene.
Bløt Start PTO øker gradvis momentet for å sikre bløt oppstart og for å beskytte redskapets drivaksler
Hydrauliksystemet på PUMA CVX
sikrer deg enestående effekt med presis kontroll. Trykk & flow kompensationssystemet leverer den nødvendige styrke og flow til selv de mest krevende redskaper.
PUMA CVX hydrauliksystemet anvender en stempelpumpe med variabel oliemengde, som leverer opp til 150 liter pr. minutt for utrolig hurtig reagerende funksjon av traktorens interne systemer, utvendig betjente redskaper og laster. Det kan monteres opp til 9 fjernventiler. Alle ventiler er eksterne uttak og er tildekkede fra fabrikken.
Den sterke løften har en løftekapasitet på 10.460 kg med lett og brukervenlig betjening. Alle PUMA CVX traktorer har avansert elektronisk trekkontroll, som er lett og betjene og utrolig effektiv. Både løften og første fjernventil kan betjenes utvendig ved hjelp av de skjermmonterte knapper.
Opp til 150 liter pr. minut pumpekapasitet for fremragende reaksjon og kontroll selv ved lave motoromdr/min.
Løftavfjedring er et dempningssystem, som minsker rystelser og forbedrer stabiliteten av tunge redskaper under transport.
Opp til 8 fjernventiler og et ekstra uttak er til rådighed for betjening av selv de mest avancerede redskaber.
Frontløft og 1000 omdr/min. PTO er til rådighet for yterligere fleksibilitet.