Sprayfo Produksjon

 

Produksjonen av Sprayfo er unik

 

Spesielt utvalgte råvarer leveres til Sloten Friesland produksjonsanlegg. Der gjennomgår de en prosess til semi-ferdige produkter gjennom bruk av computerkontrollert spraytørking. Denne prosessen omfatter:

* Blanding av råvarer som fortsatt er i flytende form
* Pasturisering ved en temperatur på 70°C i minst 15 sekunder
* Homogenisering
* Spraytørking

Siden blandingen er tørket i et spraytørkingstårn blir de mikroniserte fettkuler fullstendig kapslet med melkeprotein. Resultatet er et produkt med en konsekvent sammensettning og ideell fordeling av fettet. Dette gir et produkt som er lettoppløselig og lett fordøyelig. Etter denne prosess som er nøkkelen i Slotens produksjon, blir massen transportert til produksjonsanlegget i Deventer hvor sluttproduktene lages.

 

 

 

Slotens produkter inneholder melkeprotein av høy kvalitet og laktose fra meieriindustrien. Alle brukte fettkilder er spesielt utvalgt for å sikre seg de vesentlige kortlenkede fettsyrer - og umettede fettsyrer.

Begge karakteristikker har vært prøvd for å øke fettfordøyligheten. Sloten har utviklet en unik kombinasjon av fett for alle forskjellige dyr for spesielt å møte kravet til unge dyr.

Slotens leverandører av råvarer må tilfredsstille Slotens kvalitetsstandard. Kvaliteten av Slotens produksjonsprosess på de 2 fabrikkene er sikret gjennom GMP, ISO-sertifikasjon 9001 og HACCP.